FIZAN NORDIC RUNNING. Hole světoznámé značky jsou tu pro vás

FIZAN_2 uprRozvoj metody Nordic running dostal další významný impuls – runningové hole pro nás začala vyrábět italská firma FIZAN. Běhání s holemi je tak nyní ještě větším požitkem – FIZAN totiž patří mezi TOP 5 výrobců sportovních holí na světě. Nové NR hole mají rychloupínání („vycvak“), speciální design a velmi příznivou cenu. Tak na co ještě čekat? Vybíháme!

Společnost FIZAN založil v r. 1947 Fincati Domenico. „Fizani“ byli první, kdo začal pro výrobu lyžařských holí používat hliník. Tento postup se v podstatě používá dodnes, samozřejmě s využitím mnoha zlepšení a moderních technologií. Revoluční inovace, důraz na kvalitu a ochranu životního prostředí ve spojení s dlouhou tradicí dělají z FIZANu jednu z nejznámějších značek lyžařských a turistických holí na světě. A nyní i holí běžeckých :)

návrh_upr

Hole FIZAN NORDIC RUNNING – popis:                                            

  • NORDIC RUNNING_verticalMateriál: AL 7075 s přísadou karbonu 40%
  • Průměr trubky – 16 mm
  • Hmotnost 1 ks: 185g (130 cm)
  • Rozměr: jednodílné, délka 130 – 155 cm (po 5 cm)
  • Rukojeť: lisovaná plastová se směsí korku
  • Poutko: odepínatelné, FR2 Strap system (licence Salomon)
  • Hrot: N30 s karbidovou špičkou, ochranný gumový kryt hrotu špice

(pozn.: všechny díly holí jsou vyměnitelné)

VIDEO - FIZAN NORDIC RUNNING – jaro:

video youtube maly

 

 

 

 

Cena, správná délka a možnosti zakoupení

Cena nových runningových holí FIZAN je velmi příznivá, jeden pár pořídíte při vhodné konstelaci za 1199,- Kč (= včetně gumových „botek“). Pro určení potřebné délky holí sice existuje základní vzorec (0,8 x tělesná výška), ale jedinou reálnou možností pro potvrzení její správnosti – či případnou upřesňující změnu – je praktická instruktáž.

Na všech výukových akcích se to potvrzuje: správnou techniku se pod mým vedením naučíte s testovacími holemi, které vám určím (příp. vyzkoušíme více délek). Po skončení dané lekce se již můžete zodpovědně rozhodnout o pořízení nových holí správné (= ověřené) délky. Je to jednoduché a pohodlné: hole FIZAN je totiž možné si u mě zakoupit vždy ihned po instruktáži.

Pro případ, že se na žádnou z mých výukových akcí opravdu nedostanete, je možné si runningové hole u mě objednatDélku holí však se mnou před objednávkou rozhodně zkonzultujte - faktorů pro její upřesnění je totiž celá řada. Nezapomeňme, že správná délka runningových holí je opravdu tím nejdůležitějším předpokladem správné techniky Nordic Runningu a všech jeho přínosů!

:roll:

3 komentáře u “FIZAN NORDIC RUNNING. Hole světoznámé značky jsou tu pro vás

  1. Zdravím, potřebovala bych prosím poradít jaké hůlky a jakou správnou velikost. Je mi 53 let (to asi není důležité), měřím 160 cm a běhám asi dva roky. Chtěla bych si pořídit hůlky hlavně do kopců . Zúčastnila jsem se letos ,kromě jiných, dvou takových trocha extrémních závodů Bílé Karpaty – 30 km a horský Jesenický maraton. U tady těch závodů si myslím, že by byly skvělým pomocníkem. Poradíte mi jakou velikost? Ráda bych se zúčastnila i Vašeho kurzu , ale tady jsem nic nenašla. Jen Otrokovice, které proběhly, ale tam byla podmínka celý kurz na triatlon. Dík moc. Alena

  2. Dobrý den,

    prosím o doporučení délky holí pro nordic running. Měřím 174 cm. S Nordic runningem ani walkingem nemám zkušenosti. Nicméně chodím běhat a v zimě běžkuji.
    Děkuji za odpověď.

    S pozdravem Petra Adamcova
    724 093 885
    adamcova@mjm.cz

    • Petro díky za zájem o nordic running, ohledně výběru holí je vždy lepší se domluvit individuálně – spojme se proto telefonicky nebo mailem. Milan

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*